Atasehir Belediye Baskan Yardimcisi Der Açiklamasi 'Çalmadik Kapi Birakmamamiz Gerekiyor'

Atasehir Belediye Baskan Yardimcisi Abdullah Der, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun “Vatandasin kapisini yeteri kadar çalamadik” ifadelerine yönelik, yapilan tespitin son derece yerinde oldugunu ve kapi çalmadikça seçim kazanilamayacagini söyledi.

Atasehir Belediye Baskan Yardimcisi Der Açiklamasi 'Çalmadik Kapi Birakmamamiz Gerekiyor'
CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu’nun seçim sonrasi yapilan analizlere yönelik yaptigi konusmada, yeterince kapi çalinmadigina yönelik elestirileri olmus, "Yeteri kadar vatandasin kapisini çalamadik. Kendi derdimizi anlatmak degil, onun derdini dinlemedik. Onun sorunlarini nasil çözecegimizi yeteri kadar anlatamadik. Dolayisiyla bizim tarihi bir görevimiz var" ifadelerini kullanmisti.

Atasehir Belediye Baskan Yardimcisi Abdullah Der, CHP Genel Baskani tarafindan yapilan analizin son derece yerinde oldugunu dile getirdi. Der, "Genel baskanimizin bu sözüyle hareket ederek çalmadik kapi birakmamamiz gerekiyor. Bu söz dogrultusunda millete kendimizi derdimizi daha iyi anlatmamiz lazim bunun için bu adimla yola çikacak yeni yüzlere ihtiyaç var" dedi.

Abdullah Der, bu sözden yola çikarak önümüzdeki günlerde Anadolu Yakasinda bir ilçe belediyesi için baskan aday adaligini açiklayabilecegini duyurdu.
Kaynak: İHA