Asker Kardesten Agabeyine Nisan Sürprizi

Bursa’nin Inegöl ilçesinde dünya evine girmenin ilk adimi olan nisan merasiminde Yusuf Ziya Kihri’ya Malatya’da görev yapan asker kardesi Komando Er Enes Kihri sürpriz yapti. Belediye Baskani Alper Taban ise "Çok özel bir ana sahitlik ettim" diyerek bu sürprizi duyurdu.

Asker Kardesten Agabeyine Nisan Sürprizi
Inegöl Belediyesi personeli Yusuf Ziya Kihri’nin Aygül Günes ile dünya evine girmeden önce ilk adimi olan nisan merasimi kirsal Çavusköy Mahallesi’nde yapildi. Belediye Baskani Alper Taban genç çiftin yüzüklerini takmadan önce asker kardesinden çifti kutlayan mesajin anonsu sonrasi "Aramizda özel bir misafirimiz var" diyerek Komando Er Enes Kihri’yi davet etti.

Duygu seli yasandi

Komando Er Enes Kihri alana giris yaptiktan sonra basta asker annesi olmak üzere yakinlari duygu seline kapildi. Asker kardesini gören agabey Yusuf Ziya Kihri ise büyük sevinç yasadi. Kardesine sarilip gözyasi döken Yusuf Ziya Kihri, "Gelecegini bilmiyordum çok özel bir sürpriz oldu. Bu mutlu anima ortak olan basta kardesim olmak üzere ailem ve Belediye Baskanima tesekkür ederim" dedi.

Asker kardes ile yüzükler kesildi

Duygulu anlar sonrasi Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, asker kardes ve genç çiftin yakinlari ile birlikte yüzükleri kesti. Bu ani sosyal medya hesabinda paylasan Inegöl Belediye Baskani Alper Taban, "Çok özel bir ana sahitlik ettim. Mesai arkadasim Yusuf’un nisan yüzüklerini takmadan önce sürpriz yaparak askerden gelen kardesi hepimizi duygulandirdi" dedi.

Kaynak: İHA