Yuvam Mamak Anaokullarinda Ders Basladi

2023-2024 yili egitim ögretim yili tüm yurtta oldugu gibi Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarinda da basladi.

Yuvam Mamak Anaokullarinda Ders Basladi
Ankara’nin Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullari Peyami Sefa, General Zeki Dogan ve Fahri Korutürk Mahalleleri’nde hizmet veriyor.

Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullari, okul öncesi minikler için egitim firsati sunuyor. Temel matematik, Türkçe Dil Etkinligi, okumaya, yazmaya, kitap okumaya hazirlik, çizgi çalismasi, el sanatlari, Ingilizce, drama, halkoyunlari, akil oyunlari ve jimnastik dersleri ile Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullari, minikleri ilkokula hazirliyor.

Minikler, sadece temel egitim almiyor; doga ile iç içe tarimsal faaliyetlerin yapildigi hayvan sevgisinin asilandigi bir ortamda kisisel gelisimlerine de katkida bulunuyor.

Mamak Belediyesi Yuvam Anaokullarinda çocuklar, kendilerini sevgi dolu ve güvende hissettikleri bir ortamda; akranlari ile birlikte sosyal, akademik ve nitelikli bir egitim aliyor.

“Mamak’in gelecegini insa ediyoruz”

Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Yeni egitim ögretim yilinin kiymetli ögrencilerimize, saygideger ögretmenlerimize egitim çalisanlarimiza ve velilerimize hayirli ugurlu olmasini diliyorum. Egitimin ilk basamagini olusturan okul öncesi egitim, gömlegin ilk dügmesidir ve bunun dogru iliklenmesi gerekmektedir. Bu nedenle anaokullarimizda, ögrencilerimizin tüm gelisim alanlarini esdeger oranda destekleyen, gelisimsel, çocuk merkezli bir egitim sistemi uyguluyoruz. Egitimin saglam temeller üzerine kurulmasinda ve insanlarin ileri yaslardaki basarilarinda okul öncesi egitimin rolünün bilincinde olarak, uzman okul öncesi ögretmenlerimiz ile Mamak’in gelecegini insa ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA