Mediamarkt, Kahve Tutkunlarini Agirlayacak

MediaMarkt’in sponsorlari arasinda yer aldigi, Istanbul Coffee Festivali, 14-17 Eylül tarihleri arasinda Tersane Istanbul’da gerçeklesiyor.

Mediamarkt, Kahve Tutkunlarini Agirlayacak
Türkiye’nin önde gelen elektronik perakendecisi MediaMarkt, sponsorlari arasinda yer aldigi Istanbul Coffee Festivali’nde ziyaretçilere unutulmaz bir kahve deneyimi sunmak için bir dizi etkinlik ve workshoplarla dolu bir programa ev sahipligi yapacak. 2016, 2017 ve 2019 yillarinda Türkiye Barista Sampiyonu unvanini kazanan Nisan Agca, MediaMarkt standinda kahve tutkunlarina özel workshoplar düzenleyecek. Nisa Agca’nin programi su sekilde;

14 Eylül saat 17:00: Aromali Türk Kahvesi Atölyesi

15 Eylül saat 17:00: Filtre Kahve Atölyesi

16 Eylül saat 17:00: Nitelikli Çekirdeklerden Türk Kahvesi Yapimi

17 Eylül saat 18:00: Drip Pack ile Kolay Filtre Kahve Yapim Atölyesi

Ayrica festival boyunca Mert Vidinli, Oyuncu Hande Kazanova, Ünlü Sef Danilo Zanna ve Kahve Gurmesi Sam Çeviköz gibi isimler MediaMarkt standinda söylesiler gerçeklestirecek.

MediaMarkt, 22-24 Eylül tarihlerinde gerçeklesecek Ankara Coffee Festivali ve 20-22 Ekim tarihlerinde düzenlenecek Izmir Coffee Festivali’nde de ana sponsor olarak yer alacak. Bu etkinlikler, kahveseverlere unutulmaz deneyimler sunmaya devam edecek.

Festivale katilamayacak kahve tutkunlarini magazalarindaki Barista köselerine davet eden MediaMarkt, kahve festivalini her gün evinde yasamak isteyen tüketiciler için de internet sitesinde yer alan Barista Club adresinde cazip fiyat ve teklifleri kahveseverlerle bulusturuyor.
Kaynak: İHA