Mamak Bir Anaokulu Daha Kazandi

Mamak Belediyesi, Yuvam Anaokullari ailesine bir yenisini daha ekledi. Neset Ertas Anaokulu 2023-2024 egitim döneminde hizmete açildi.

Mamak Bir Anaokulu Daha Kazandi
Peyami Sefa ve General Zeki Dogan Anaokullari ile okul öncesi egitime destek veren Mamak Belediyesi, ilçede açtigi üçüncü anaokulu ile çocuklari ilkokula hazirliyor. Neset Ertas Anaokulu ve Bebek Kütüphanesi’nin açilisi, Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Mamak Ilçe Milli Egitim Müdürü Elif Özbek, Kültür ve Turizm Bakanligi Kütüphaneler ve Yayimlar Genel Müdürü Taner Beyoglu’nun katilimi ile gerçeklestirildi.

Açilista konusan Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Neset Ertas diyor ki ‘ask ile çalisan yorulmaz.’ Biz de Neset Ertas’in dedigi gibi gece gündüz Mamak’in daha güzel hizmetlere kavusmasi için çalisiyoruz. Geçmisimizden aldigimiz güçle bugünü ve gelecegi hep birlikte insa ediyoruz. Gelecegimiz çocuklarimiz. En kiymetli hazinemiz çocuklarimiz, gençlerimiz. Dolayisi ile onlar için ne yapsak az. Tam 174 baslikta hizmet ve eser ürettik Mamak’ta. Söz verdik yaptik. Söz verdik daha fazlasini yaptik insallah” dedi.

Çocuklarin kendilerini sevgi dolu ve güvende hissettikleri bir ortamda akranlari ile birlikte sosyal, akademik ve nitelikli bir egitim alarak ilkokula hazirlanacagi Mamak Belediyesi Neset Ertas Anaokulu ve Bebek Kütüphanesi’ne Mamaklilar büyük ilgi gösterdi. Çocuklarini Neset Ertas Anaokulu’na kaydettiren vatandaslar, Mamak Belediyesi’ne ve Belediye Baskani Murat Köse’ye egitime verdigi destek için tesekkür etti.
Kaynak: İHA