Kuzenini Araçla Çarparak Öldüren Ve 2 Kisiyi Yaralayan Süpheli Tutuklandi

Mugla’nin Fethiye ilçesinde tartistigi kuzeni ile 2 kisiye araciyla çarpip, kuzeninin ölümüne neden olan süpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuzenini Araçla Çarparak Öldüren Ve 2 Kisiyi Yaralayan Süpheli Tutuklandi
Fethiye’nin Karaçulha Mahallesi’nde dün yasanan olayda, Murat Erdogan ile kuzeni Bilal Erdogan arasinda henüz bilinmeyen nedenle tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine çikan arbededen sonra Murat Erdogan olay yerinden ayrildi. Daha sonra araciyla tartisma yasanan is yerine gelen Murat Erdogan, kuzeni Bilal Erdogan ile esi Fatma Erdogan’i ve 1 kisiyi kullandigi ticari araci üzerlerine sürerek çarpti. Çevredeki vatandaslar 112 Acil Çagri Merkezi’nden yardim istedi. Ihbar üzerine bölgeye saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan 3 kisi saglik ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldirildi. Bilal Erdogan hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi.

Denizli’de kardesinin yaninda yakalandi

Olayin ardindan kaçan süpheli Murat Erdogan’in yakalanmasi için çalisma baslatildi. Zanlinin kullandigi güzergahi tespit eden polis ekipleri olayda kullanilan araci Burdur- Çavdir yolunda otoparkta buldu. Murat Erdogan’in kardesi Aziz Erdogan’la Denizli’ye gittigi tespit edildi. Denizli’de yapilan operasyonda Murat Erdogan ve kardesi Aziz Erdogan gözaltina alinarak Fethiye’ye getirildi.

Süphelilerden Aziz Erdogan adli makamlarca serbest birakilirken, Murat Erdogan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA