Hatay Büyüksehir Belediyesinden Toplu Tasimaya Akaryakit Destegi 6 Ay Daha Uzatildi

Hatay Büyüksehir Belediye Meclisi toplantisinda toplu tasima araçlarina yapilan akaryakit desteginin 6 ay daha uzatildigi açiklandi.

Hatay Büyüksehir Belediyesinden Toplu Tasimaya Akaryakit Destegi 6 Ay Daha Uzatildi


Hatay Büyüksehir Belediye Meclisi Eylül ayi olagan toplantisi, Antakya EXPO alani A Blok’ta bulunan Meclis Toplanti Salonu’nda gerçeklestirildi.

Hatay Büyüksehir Baskan Vekili Adnan Özkaya baskanliginda toplanan mecliste gündeme alinan 53 madde ve gündem disi 5 madde görüsülerek karara baglandi. Gündemin 6. maddesinde yer alan Ulasim A.S’nin elektronik ücret toplama sistemi ve HADO Deniz Otobüsü Ulasimi ile 6 Subat depreminde zarar gören HADO Limani ve yollarinin onarimlari ve yatirimlarda bulunmak amaciyla sermayesinin arttirilmasi konusu AK Parti grubunun itiraziyla oylamaya gidilmeyerek, Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.

Gündem disi olarak görüsülen, Ulasim Dairesi Baskanliginca belirlenen güzergahlarda yolcu tasimaciligi yapan kooperatiflere günlük yapilacak kilometre baz alinarak verilen akaryakit desteginin 6 ay daha uzatilmasina oy birligi ile karar verildi.

Meclisin gelecek ayki toplantisi 10 Ekim Sali günü saat 14.00’te gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA