Baskan Günel Açiklamasi 'Kusadasi Için Hizmet Üretmeye Devam Edecegiz'

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Fen Isleri Müdürlügü ekiplerinin yol yapim çalismalarini tamamladigi Kadinlar Denizi Mahallesi’nde bulunan 5 sokakta incelemelerde bulundu. Birim müdürleriyle birlikte bölgede gerçeklestirilecek yeni yol imalati ve hizmete açilacak park ve yesil alanlarin da planlamasini yapan Baskan Ömer Günel, “Kentimiz için kat’i hizmet üretmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Günel Açiklamasi 'Kusadasi Için Hizmet Üretmeye Devam Edecegiz'


Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Kadinlar Denizi Mahallesi’nde bulunan 5 sokaktaki yol yapim çalismalarini geçtigimiz hafta tamamladi. Çalismayla, ekipler tarafindan 2687, 2688, 2689, 2690 ve 2691’inci sokaklara kilit parke tasi dösenerek bölgeye toplamda 6 bin 500 metrekare yeni yol kazandirildi. Baskan Ömer Günel, biten yol imalatlarini yerinde inceledi. Birim müdürlerinin de yer aldigi alan gezisinde Baskan Ömer Günel, ayrica Kadinlar Denizi Mahallesi’nde gerçeklestirilecek yeni yol yapim çalismalari, hizmete açilacak park ve yesil alanlarin planlamasini yapti. Vatandaslarla sohbet edip, talep ve isteklerini dinleyen Baskan Ömer Günel’e Kadinlar Denizi Mahallesi sakinleri çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirerek tesekkür etti.

Kusadasi için kat’i hizmet üretmeye devam edeceklerini belirten Baskan Ömer Günel, “Kentimizi daha da güzellestirmek ve modern bir turizm kenti olusturmak için ekip arkadaslarimla birlikte göreve geldigimiz günden beri durmadan çalisiyoruz. Bugün de belirledigimiz bölgeyi dolasarak biten yol imalatlarini inceledik. Ayrica yapmayi planladigimiz çalismalar, yeni parklar, çevre ve peyzaj düzenlemeleriyle ilgili birim müdürleriyle fikir alis verisinde bulunduk. Hemsehrilerimizi dinleyerek talep ve eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatlari verdik. Önümüzdeki süreçte de Kusadasi’na planli yatirimlarimiz devam edecek” diye konustu.

Kaynak: İHA