Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybedenlerin Sayisi 3'E Çikti

Antalya’da trafige kapali yolda iki motosikletin kafa kafaya çarpismasi sonucu 2 kiz çocugu olay yerinde hayatini kaybederken, agir yarali olarak hastaneye kaldirilan gencin de hayatini kaybettigi ögrenildi.

Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybedenlerin Sayisi 3'E Çikti
Kaza, aksam saatlerinde Kepez ilçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesi’nin devaminda bulunan trafige kapali yolda meydana geldi. Alinan bilgiye göre; Helin Çinar (17) ve Melisa Yildirim’in (14) bulundugu 07 GH 825 plakali motosiklet ile Yusuf Koç’un (20) kullandigi motosiklet kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin siddetiyle yaralilar etrafa savruldu. Kazayi gören diger sürücüler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Ihbarin ardindan olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekiplerinin kontrolünde Helin Çinar ve Melisa Yildirim’in olay yerinde hayatini kaybettigi ögrenildi. Agir yaralanan Yusuf Koç ise saglik ekipleri tarafindan Egitim Arastirma Hastanesine sevk edildi. Burada doktorlarin tüm müdahalesine ragmen Yusuf Koç kurtarilamadi.

Olayin ardindan kaza yerinin adeta savas alanina döndügü görüldü.

Kazayi haber alarak gelen yakinlarin feryatlari yürekleri dagladi. Helin Çinar’in bir yakini ise cesedin üzerine kapanarak uzun sure gözyasi döktü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasinin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu Morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA