Jandarma'dan Egitim - Ögretim Döneminin Ilk Gününde Siki Denetim

Arnavutköy’de jandarma ekipleri okul servislerine yönelik denetimler gerçeklestirerek ögrencilere okul yolunda yapilmasi gerekenlerle alakali bilgilendirmelerde bulundu. Ekipleri ayrica, okul önlerinde ve okul yolu güzergahlarinda da denetimleri siki tuttu. Ögrencilere yaya geçidi bilinci asilamak üzere yaya geçitlerinde de görevli personel bulunduruldu.

Jandarma'dan Egitim - Ögretim Döneminin Ilk Gününde Siki Denetim
Arnavutköy’de jandarma kontrolünde olan Tayakadin’da bulunan okullarda servis araçlarina yönelik denetimler gerçeklestirildi.

Istanbul Il Jandarma Müdürlügü ekipleri tarafindan düzenlenen denetimlerde servis araçlarinin evraklari ve okul tasiti uygunlugu kontrol edildi. Servis araçlarinin yani sira okula gelen ögrencilere servis araçlarinda ve okul yolunda yapilmasi gerekenlerle alakali ve herhangi bir olumsuzlukta atilacak adimlarla alakali bilgilendirmeler yapildi. Servis araçlarinin yani sira okul yolu güzergahlari ve yaya geçitlerinde de personeller ilk ders zili çalana kadar denetim ve egitimlere devam etti. Ögrencilere yaya geçidi bilinci asilanmasi nedeniyle yaya geçitlerinin dogru kullanimiyla alakali uygulamalar da yapildi. Denetimlerin dönem içerisinde sik sik tekrarlanacagi da ögrenildi.
Kaynak: İHA