Güney Açiklamasi 'Vatanini Ve Milletini Seven Bireyler Yetistirmek En Büyük Gayemizdir'

Bayburt Il Milli Egitim Müdürü Rahmi Güney yeni egitim ögretim yili için bir mesaj yayimladi.

Güney Açiklamasi 'Vatanini Ve Milletini Seven Bireyler Yetistirmek En Büyük Gayemizdir'
Yeni egitim ögretim yilinin hayirli olmasi temennisinde bulunan Güney, mesajinda su ifadelere yer verdi: "Bugün kiymetli yavrularimiz okullarina, ögretmenlerine ve arkadaslarina kavusmanin heyecanini ve mutlulugunu yasarken biz de onlarin bu coskusuna ortak olmaktan son derece bahtiyariz.

Cumhuriyetimizin yüzü sevgili ögrencilerimizi aklin ve bilimin rehberliginde, millî ve manevi degerlerine bagli, vatanini ve milletini seven bireyler olarak yetistirmek en büyük gayemizdir. Bu yolda en büyük destekçimiz yine kendileri olacaktir. Ögrencilerimizin bu hedefler ve kendi idealleri dogrultusunda emin adimlarla yürümelerini ve görevlerine her ne olursa olsun simsiki sarilmalarini umut ediyor, onlara olan güvenimi tekrar tekrar ifade etmek istiyorum.

Fedakâr ögretmenlerimizin ve degerli velilerimizin bu süreçteki çabasi ve destegi elbette çok mühimdir. Ülkemizin gelecegi ve maarif davamizin hedefleri dogrultusunda yetiskinlerimizin çocuklarimiza olan sevgi, ilgi ve azminden asla tereddüt etmeyecegiz.

Bu ugurda durmadan ve yorulmadan gayret gösteren mesai arkadaslarimizin ve egitim camiamizla is birligi içinde olan tüm paydaslarimizin kiymetli desteklerini her zamankinden daha çok diliyor ve sunacagi katkilar için simdiden her kesime sükranlarimi sunuyorum.

2023-2024 egitim ögretim yilinin basta ögrencilerimiz, ögretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere egitim ailemizin her bir ferdi için hayirlara vesile olmasini temenni ediyor; Ilkögretim Haftasi’ni tebrik ediyorum."
Kaynak: İHA