Antalya'da Motosiklet Faciasi Açiklamasi 2 Genç Kiz Hayatini Kaybetti

Antalya’da iki motosikletin kafa kafaya çarpismasi sonucu 2 genç kiz hayatini kaybetti, 1 kisi agir yaralandi. Olay yerine gelen yakinlarinin feryatlari ise yürekleri dagladi.

Antalya'da Motosiklet Faciasi Açiklamasi 2 Genç Kiz Hayatini Kaybetti
Kaza, aksam saatlerinde Kepez ilçesi Müftü Yusuf Talat Efendi Caddesi devaminda bulunan trafige kapali yolda meydana geldi. Alinan bilgiye göre, üzerinde Helin Çinar (17) ve Melisa Yildirim’in (14) bulundugu 07 GH 825 plakali motosiklet ile Yusuf K.’nin (20) kontrolündeki plakasi ögrenilemeyen motosiklet kafa kafaya çarpisti. Çarpismanin siddeti ile yaralilar etrafa savruldu. Kazayi görenler olayi 112 Acil Çagri Merkezine bildirdi. Olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilirken, Helin Çinar (17) ve Melisa Yildirim’in (14) olay yerinde hayatini kaybettigi belirlendi. Agir yaralanan Yusuf K. ise saglik ekipleri tarafindan Antalya Egitim Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Olayin ardindan kaza yeri adeta savas alanina döndügü görüldü.

Kazayi haber alarak olay yerine kosan yakinlarinin feryatlari ise yürekleri dagladi. Helin Çinar’in bir yakini ise cenazenin üzerine kapanarak uzun süre gözyasi döktü. Cenazeler olay yeri incelemesinin tamamlanmasinin ardindan otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Kaynak: İHA