Feci Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi

Orhangazi-Gemlik Kara Yolu üzerinde aksam saatlerinde meydana gelen trafik kazasinda ölü sayisi 3’e yükseldi.

Feci Kazada Ölü Sayisi 3'E Yükseldi
Kaza saat 19.30 siralarinda Bursa-Yalova kara yolu, Bölge Trafik Amirligi yakinlarinda meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre; Abidin Çavdar idaresindeki 16 BAD 950 plakali otomobil Orhangazi istikametine seyrediyordu. Karsak bölgesindeki Gemlik Trafik Büro Amirligi’ni geçtikten hemen sonra bilinmeyen bir nedenle kontrolden çikan otomobil, yolun sagindaki toprak alana girerek takla atti.

Araçtan savruldular

Takla atan otomobildeki 4 kisi kaza sirasinda araçtan savruldular. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Yaralilardan Berke Candari Orhangazi Devlet Hastanesi’ne; Onur Senol (21) ve Eren Kaya (21) Gemlik Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken, sürücü Abidin Çavdar’in ise olay yerinde yasamini yitirdigi belirlendi.

Onur ve Eren kurtarilamadi

Kazanin ardindan agir yarali olarak Gemlik Devlet Hastanesi’ne sevk edilen Onur Senol, yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamayarak yasamini yitirdi. Gemlik Devlet Hastanesi’ndeki müdahalenin ardindan Bursa Sehir Hastanesi’ne sevk edilen Eren Kaya da doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi. Birlikte gezmeye çikan dört arkadastan üçünün yasamini yitirdigi kazadan agir yarali olarak kurtulan Berke Candarli’nin ise tedavisi sürüyor.
Kaynak: İHA