Baskan Büyükakin, Gebze Esnafiyla Bulustu

Gebze esnafiyla kahvaltida bir araya gelen Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, "Belediye olarak bize düsen esnafin sahada ticaretinin canlanmasina katkida bulunmak" dedi.

Baskan Büyükakin, Gebze Esnafiyla Bulustu
Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, Gebze esnafiyla bir araya geldi. etkinlige Baskan Büyükakin’in yani sira Gebze Belediye Baskani Zinnur Büyükgöz, Gebze AK Parti Ilçe Baskani Recep Kaya, Gebze Ticaret Odasi Baskani Abdurrahman Aslantas, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Kadir Durmus ile Gebze Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Alper Demir katildi.

Gebze Alisveris Festivali için kendisine tesekkürlerini ileten oda baskanlarina Baskan Büyükakin, "Belediye olarak bize düsen, esnafin sahada ticaretinin daha fazla canlanmasina katkida bulunmak. Bizler isimizi yapiyoruz. Kiymetli esnaflarimizin yaninda yer aliyor, destek veriyoruz. Belediyeyi yönetmek öncelik meselesidir. Önceliklilerimizi belirlerken kentin dinamikleriyle birlikte istisareleri yapmak, ortak akilla adim atmak gerekir. Bizler de bu sekilde hareket ediyoruz. Ticaretin daha fazla gelismesi için elimizden gelenin fazlasini yapmaya çalistik, çalisiyoruz. Her daim esnafimizin yaninda olduk. Bundan sonra da yaninda olmaya üzerimize düseni yapmaya haziriz. Sizlerden gelen teklif üzerine alisveris festivalini yaptik. Belediye olarak bize düsen esnafin sahada ticaretinin canlanmasina katkida bulunmak. Sizler bize isteklerinizi iletirseniz, biz de orada esnafin ticaretinin canlanmasi için üzerimize düseni yapariz" diye konustu.

Kaynak: İHA