Isparta Belediyesi 2 Katli Sosyal Tesis Yapacak

Isparta Belediyesi tarafindan Gülevler Mahallesi’ne 2 katli sosyal tesis insa edilecek. Saglik Ocaginin bulunmadigi mahallede insa edilecek sosyal tesis sayesinde Saglik Ocagi hizmeti verilecek. Sosyal tesis içerisinde Kur’an Kursu ve eczane için de bir yer bulunacak.

Isparta Belediyesi 2 Katli Sosyal Tesis Yapacak
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in göreve gelmesinin ardindan mahallelerdeki sosyal tesisler günün sartlarina uygun hale getirilirken, Vatan-Ayazmana ve Akkent Mahallelerine yeni sosyal tesisler insa edildi. Modern Evler Mahallesi Sosyal Tesisi insaat çalismalari da araliksiz sürüyor. Baskan Basdegirmen, mahallelerin ihtiyaçlarini tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Gülevler Mahallesi’nde Gülevler Camiinin yan tarafinda bulunan ve günün sartlarina uygun olmayan muhtarlik binasinin yerine 2 katli modern bir sosyal tesis insa edilecek. Sosyal tesis için yapim ihalesi gerçeklestirilirken insaatin kisa süre içerisinde baslamasi bekleniyor.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, cuma namazi öncesinde sosyal tesis insa edilecek alanda incelemelerde bulundu. Gülevler Mahallesi Muhtari Mehmet Naci Ökten, Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen’in mahalleye içerisinde Saglik Ocagi, muhtarlik ofisi ve isyerinin bulunacagi bir sosyal tesis insa edecegini belirtti.

Ökten, “Belediye Baskanimiza sosyal tesis için sahsim ve mahallem adina tesekkür ediyorum” dedi.

Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Gülevler Mahallesi’nde Saglik Ocagi bulunmamasi dolayisiyla diger mahallelerden bu hizmetin alindigini belirterek, Saglik Ocagini mahallede olusturabilmek için bir proje hazirladiklarini söyledi.

Baskan Basdegirmen, “O projeyle birlikte içerisinde muhtarlik odasi, eczane için isyeri ve kullanilan Kur’an Kursunun yerine de yeni bir Kur’an Kursu insa edecegiz. Tuvaleti de çok eski. Orayi da yeniliyoruz. Gülevler Mahallemizde yillar önce yapilan bu alani iyilestirerek, güzellestirerek yeni bir yapi sekliyle hizmete sunacagiz. Kisa sürede burayi tamamlayip mahallemize teslim edecegiz. Mahallemize simdiden hayirli olsun” ifadelerinde bulundu.

Gülevler Mahallesi Sosyal Tesisi, 230 metrekare oturum alanina sahip olacak ve eski muhtarlik binasi ve Kur’an Kursunun oldugu alana insa edilecek. 2 katli olarak yapilacak sosyal tesis içerisinde 1 adet ticari alan 40 metrekare, 1 adet muhtarlik odasi 40 metrekare, 1 adet Saglik Ocagi 150 metrekare ve 1 adet de Kur’an Kursu 150 metrekare olacak. Gülevler Camiinin tuvaletleri de yeniden insa edilecek.
Kaynak: İHA