Canli Yayinda Beyin Kanamasi Geçiren Baskan Engin'den Iyi Haber

Izmir’de katildigi canli yayinda fenalasan ve 2 gündür tedavi altinda olan Narlidere Belediye Baskani Ali Engin bugün ameliyata alindi. Ameliyatin ardindan Baskan Engin’in saglik durumunun iyiye gittigi belirtildi.

Canli Yayinda Beyin Kanamasi Geçiren Baskan Engin'den Iyi Haber
2 Agustos günü internetten yayin yapan SonSöz TV’de katildigi canli yayin programinda fenalasan Narlidere Belediye Baskani Ali Engin, Tepecik Egitim Arastirma Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alinmisti. Yapilan incelemelerde Ali Engin’in yüksek tansiyon ve beyin kanamasi süphesiyle tedavi altina alindigi, yogun bakim ünitesine kaldirilarak tedbiren entübe edildigi ögrenilmisti. Baskan Engin’in bugün cerrahi operasyon için Medicana International Izmir Hastanesine sevk edildigi ve ameliyatin basarili geçtigi ögrenildi.

Beynindeki kist alindi

Ameliyatta Baskan Engin’in beyninden çikarilan kistin incelenmesi için biyopsi islemi yapilacagi ve çikan sonuca göre tedavi sürecinin devam edecegi kaydedildi. Narlidere Belediyesi tarafindan yapilan açiklamada ise su ifadelere yer verildi:

"Geçtigimiz çarsamba günü ani bir rahatsizlik sebebiyle hastaneye kaldirilan Belediye Baskanimiz Ali Engin, Medicana International Izmir Hastanesi’nde basarili bir tedavi süreci geçirmektedir. Genel saglik durumu iyi olan Baskanimiz Ali Engin, doktorlarin gözetiminde istirahat etmektedir. Bu süreçte Baskanimiz Ali Engin’e geçmis olsun dileklerini ileten, yakin ilgi ve alaka gösteren herkese tesekkür ediyoruz."
Kaynak: İHA