Bagcilar'da Yapilan 'Narko Alan' Uygulamasinda Uyusturucuya Geçit Verilmedi

Bagcilar’da gerçeklestirilen Narko Alan uygulamasinda bir miktar uyusturucu madde, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 28 fisek ve 20 bin lira para ele geçirildi. Uygulamalarda 10 kisi gözaltina alindi.

Istanbul Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü koordinesinde, Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügü, Güvenlik Sube Müdürlügü, Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü ekipleri tarafindan 3 Agustos’ta, Bagcilar’da bulunan Yildiztepe Mahallesi, Merkez Mahallesi, 15 Temmuz Mahallesi, Inönü Mahallesi, Demirkapi Mahallesi basta olmak üzere tüm ilçe genelinde huzur ve güvenligi saglamak için ‘Narko Alan’ uygulamasi gerçeklestirildi.

Yapilan uygulamada, bin 875 sahsin üzeri aranirken, hakkinda yakalama karari olan 3 süpheli ve 3 düzensiz göçmen gözaltina alindi. Polisler tarafindan 350 araç ve 550 motor denetlendi. Yapilan aramalarda, 60 gram kokain, 18,04 gram uyusturucu madde ve hap, 2 adet ruhsatsiz tabanca, 28 fisek ve 20 bin lira para ele geçirildi. Ele geçirilen uyusturucu madde ve silahla ilgili olarak, 4 süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Yakalanan süphelilere iliskin ‘Uyusturucu Madde Ticareti’ suçundan adli islem baslatildi.
Kaynak: İHA