Aniz, Orman, Ürün Yanginlari Ve Kuraklik Masaya Yatirildi

Tekirdag’da Tarim ve Orman Bakanligina bagli kurumlar aniz, orman,ürün yanginlari ve kuraklikla ilgili düzenlenen istisare toplantisinda bir araya geldi.

Aniz, Orman, Ürün Yanginlari Ve Kuraklik Masaya Yatirildi
Tarim ve Orman Bakanligina bagli kurumlarin yöneticileri ile koordinasyonu saglamak amaciyla, Tarim ve Orman Il Müdürü Oktay Öcal Baskanliginda Tekirdag Il Tarim ve Müdürlügünde istisare toplantisi gerçeklestirildi.

Toplantida, Tekirdag’da yasanan aniz, ürün ve orman yanginlari, tarimsal üretimin planlanmasi çalismalari, kuraklik, tarim sektörü ve kurumlar arasinda yapilan çalismalar gibi ana basliklarda degerlendirmelerde bulunuldu. Degerlendirme toplantisinda bu tür yanginlara ve kurakliga karsi alinmasi gereken önlem ve alinmasi gereken tedbirler konusuldu.

Il Tarim ve Orman Müdürlügü koordinasyonunda düzenlenen toplantiya, Il Tarim ve Orman Müdürü yaninda, Tekirdag Orman Isletme Müdürü, Gida Kontrol Laboratuvar Müdürü, Doga Koruma ve Milli Parklar Tekirdag Sube Müdürü, Tekirdag TMO Bas Müdürü, DSI 113. Sube Müdürü, TARSIM Bölge Müdürü ve Tekirdag Bagcilik Arastirma Enstitüsü Müdür Yardimcisi katildi.

Kaynak: İHA