Hastalari Için Evinde Çiçek Yetistirdi

Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde Obezite Okulu Sorumlu Hemsiresi Minure Kanca, obezite okuluna basvurarak saglikla zayiflamayi basaran hastalari için evinde çiçek yetistirdi. “Askin gözyaslari” isimli çiçekler, hastanede düzenlenen 4 modül degerlendirme egitimi sonunda motivasyon ödülü olarak törenle hastane idarecileri ve obezite ekibi tarafindan danisanlara takdim edildi.

Hastalari Için Evinde Çiçek Yetistirdi
Son yillarin en büyük toplum sagligi sorunlarindan biri haline gelen ve birçok hastaliga yol açan obezite ile mücadele çerçevesinde Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesinde yürütülen 6 modüllük obezite programinin 4. modülü tamamlandi. Program dahilinde hastane idaresinin de katilimiyla, kilo vermeyi basaran 20 danisana Obezite Okulu Sorumlu Hemsiresi Minure Kanca tarafindan yetistirilen “askin gözyaslari” çiçekleri motivasyon ödülü olarak hediye edildi.

Konuyla ilgili açiklamada bulunan Obezite Okulu Sorumlu Hemsiresi Minure Kanca, “Bundan aylar önce baslayan programimizla birlikte Obezite Okulu danisanlarimiza motivasyon olmasi için, umudun ve gücün sembolü olarak kabul edilen ‘askin gözyaslari’ çiçeklerini esimle beraber yetistirmeye basladik. Çiçekler büyüyünce de saglikla kilo vermeyi basaran danisanlarimiza 4. modül motivasyon ödülü olarak takdim ettik. Her sabah çiçekleri sulayip günlük diyet yürüyüs programlarini yapmalarini ve obezite programlarini takip ederek bizim programi hatirlamalarini istedim. Yaz kis yasayan bu güzel çiçek gibi umutlari hedefleri canli olsun, her baktiklarinda akillarina gelsin, pes etmeden ayni sekilde devam ederek verdikleri kilolari koruyup daha da saglikla zayiflayabileceklerini her gün hatirlasinlar istedim. Danisanlarimizin mutlu oldugunu görmek beni de çok mutlu etti. Programimiza devam eden tüm danisanlarimizi kendi emekleri ve bizim emeklerimizi bosa çikarmadiklari için tebrik ederiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA