MKEBAYIDER Olagan Genel Kurulu Yapildi

Makine ve Kimya Endüstrisi Bayileri ve Is Adamlari Dernegi’nin (MKEBAYIDER) olagan genel kurulu yogun katilimla gerçeklestirildi. Seçime tek aday olarak giren Mustafa Öztürk Yönetim Kurulu Baskani seçildi.

MKEBAYIDER Olagan Genel Kurulu Yapildi
Genel merkezi Ankara’da olan MKEBAYIDER’in Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi.

Dernegin, Ankara’da bulunan merkezinde gerçeklestirilen genel kurula katilim yogun oldu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan genel kurulda; yönetim kurulu, denetim kurulu, disiplin ve etik kurulu seçimleri yapildi. Genel kurul seçimine tek aday olarak giren Mustafa Öztürk ve listesindeki yönetim kurulu, üyelerin oyunun tamamini aldi. Ayrica genel kurulda üyelerin, ticari ve mesleki faaliyetlerinde karsilastiklari sorunlarin çözüm yollari ile ilgili de özel bir komisyon kurularak çalisma yürütmesi karari alindi.

Seçimi degerlendiren Öztürk, dernegin faaliyetleri hakkinda bilgiler de verdi. MKEBAYIDER’in kar amaci gütmeyen sosyal ve ekonomik bakimdan da hiçbir kurum, kurulusa bagli olmayan müstakil ve mesleki dayanisma dernegi oldugunu belirten Mustafa Öztürk, “Dernegimizin yol haritasi, gerek Makine ve Kimya Endüstrisi A.S. gerekse harici olarak özel üretim firmalarinin ürettigi ve ithal ettigi mühimmat ile ürünlerin mevzuatlar çerçevesinde ticaretini yapan bayilerle bu alanda faaliyet gösteren is adamlarini bir çati altinda toplayarak, birlik ve beraberligi saglamak. Devlete vergi anlaminda katki saglayan ürünleri üreterek savunma sanayimizin gelismesine katkida bulunmayi hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA