Bolu'da 48 Köy Takiminin Katildigi Turnuva Basladi

Bolu Muhtarlar Dernegi ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu is birliginde düzenlenen 48 köyün katildigi futbol turnuvasi basladi. Turnuvada elde edilecek reklam gelirleri deprem bölgesine bagislanacak.

Bolu'da 48 Köy Takiminin Katildigi Turnuva Basladi
Bolu Muhtarlar Dernegi ve Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AKSF) köylerin talebi üzerine geçtigimiz yil 28 takimin katildigi bir futbol turnuvasi düzenledi.

Bolu’nun Karaçayir Mahallesi’nde bulunan AKSF’nin sportif tesislerinde düzenlenen turnuva geçen yil büyük ilgi gördü. Bu yil yeniden düzenlenen turnuvaya 48 köy takimi katilim sagladi. Fikstürün çekilmesinin ardindan turnuva bugün Karaçayir Tesisleri’nde start aldi.

Açilis maçlarina MHP Bolu Milletvekili Ismail Akgül, MHP Bolu Il Baskani Ilhan Durak, Il Genel Meclisi CHP Grup Baskanvekili Erhan Beykoz, Bolu AKSF Baskani Cemalettin Metin, Bolu Muhtarlar Dernegi Baskani Fikret Özen ve köylerine destek için gelen seyirciler katilim sagladi.

Açilis maçlarinda heyetle birlikte takimlari tek tek gezen Milletvekili Ismail Akgül, köylere basari dileklerinde bulundu.

Fikret Özen: “Hedefimiz köyler arasindaki birlik beraberligi saglamakti”

Turnuvanin açilis konusmasinda hedeflerinin birlik ve beraberlik oldugunu vurgulayan Muhtarlar Dernegi Baskani Fikret Özen, “Geçen yil 28 köyün katildigi turnuvaya 48 takimla devam ediyoruz. Geçen yilki kurallarimiz bu sene biraz daha net ve ciddi bir sekilde uygulanacak. Yaptigimiz maçlar bu maçlarin sonunda kimse büyük bir ödül almayacak. Ama ödülümüz birlik beraberligi saglamak, kardesligi pekistirmek, sportif bir faaliyet. Bunun disinda Bolu Muhtarlar Dernegi olarak köyler arasindaki birlik beraberligi saglamakti. Muhtar arkadaslarimiz da bu çalismalarimiza çok destek verdiler” ifadelerini kullandi.

Turnuvanin reklam gelirlerinin deprem bölgesine gönderilecegini dile getiren Özen, “6 Subat’ta Güneydogu’da bir deprem yasadik 12 ilimizde. Yani ülkenin neresinde bir aci varsa Türk milleti olarak o aciyi paylasma noktasinda, birlik beraberlik noktasinda, kaynasma noktasinda biz de variz diyoruz. Bolu Muhtarlar Dernegi olarak da sportif faaliyetin yaninda iste 1999’da yasadigimiz depremi Güneydogu’daki vatandaslarimizin da acilarini paylasmak bir nebze onlara katki saglayabilmek için futbol turnuvamizda reklam almaya karar verdik. Is insanlarimiza buradan sesleniyorum. Siyasetçilerimize, bürokratlarimiza, Bolu halkimiza sesleniyoruz. Burada reklam vermek isteyen vatandaslarimiz, is insanlarimiz bir metresi bin TL. Buradan toplanan miktari Bolu valiligimizin deprem hesabina yatirilarak Güneydogu’daki vatandaslarimizin yani bir nebze de olsa ya da bir tas çorba gönderebilirsek buradan yardim anlaminda. Bu kampanyaya da böyle bir renk katmak istedik. Insallah basarili olacagiz” dedi.

Kaynak: İHA