Vali Kaldirim Açiklamasi 'Uyum Içerisinde Çalistik'

Cumhurbaskanligi kararnamesiyle Mülkiye Basmüfettisi olarak atanan Vali Kaldirim, Baskan Ekrem Yüce’yi ziyaret etti. Yüce, “Isbirligi halinde uyum içerisinde sehrimize hizmet etmeye çalistik. Sakarya’miza sundugu katkilar ve hizmetler dolayisiyla Valimiz Çetin Oktay Kaldirim’a tesekkür ediyor, yeni görevinde basarilar diliyorum” dedi.

Vali Kaldirim Açiklamasi 'Uyum Içerisinde Çalistik'
Cumhurbaskanligi kararnamesi ile Mülkiye Basmüfettisi olarak atanan Vali Çetin Oktay Kaldirim Büyüksehir Belediyesi’ne veda ziyaretinde bulundu. Baskan Ekrem Yüce ve bürokratlari tarafindan karsilanan Vali Kaldirim, 4 yillik görev süresi boyunca uyumlu çalisarak huzur ortamini sagladiklarini belirtti.

Baskan Yüce ise Vali Kaldirim’in gayretli çalismalarina yakinen sahit olduklarini dile getirerek yeni görevinde basarilar diledi. Baskan Yüce günün anisina Vali Kaldirim’a hediye takdim etti.

Vali Kaldirim’i makaminda agirlayan Baskan Ekrem Yüce, “Isbirligi halinde uyum içerisinde sehrimize hizmet etmeye çalistik. Sakarya’miza sundugu katkilar ve hizmetler dolayisiyla Valimiz Çetin Oktay Kaldirim’a tesekkür ediyor, yeni görevinde basarilar diliyorum. Gerek sehrimizde gerekse deprem bölgesindeki çalismalarinizi yakinen takip ettik. Bizler sizden raziyiz” derken Vali Kaldirim ise, “Baskanlarimizla, belediyelerimizle her zaman uyumlu çalistik. Burada huzur ortaminda bir çalisma gerçeklestirdik. Sehrimizin birçok sorununa çözüm olduk” seklinde konustu.

Kaynak: İHA