Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Örnek Eserleri Kazandirmaya Devam Edecegiz'

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, "Her alanda oldugu gibi sosyal donati alaninda da örnek eserleri ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” dedi.

Sandikçi Açiklamasi 'Ilçemize Örnek Eserleri Kazandirmaya Devam Edecegiz'
Çocuklarin, ailelerin ve sporseverlerin durak noktasi olacagi, onlarin huzurlu ve keyifli dakikalar geçirecegi yeni parklarin yapim çalismalarina hummali bir sekilde devam ettiklerini belirten Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, yeni parklarin yapim süreçlerini hizla tamamlayip, vatandaslara bulusturacaklarini söyledi.

Sandikçi, "Ilçemizde bisiklet ve yürüyüs yollari yer alan yeni parklarimizin yapim çalismalarini özenle sürdürüyoruz. Program dâhilinde farkli mahallelerimizde park yapim çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Çocuklarimizin gönlünce oynayacagi, ailelerimizin keyifli bir sekilde vakit geçirecegi parklarimizi, yeni nesil oyun gruplari ve yesil alanlarin içinde kamelyalarin yer aldigi dinlenme alanlari ile donatiyoruz. Vatandaslarimizin huzurlu bir sekilde vakit geçirecegi parklarimizda sporseverler için özel spor alanlari da yer alacak. Her alanda oldugu gibi sosyal donati alaninda da örnek eserleri ilçemize kazandirmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA