Izmir'de Dolmustaki Kavga Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü

Izmir’in Karabaglar ilçesinde, tartistigi kisinin arkadaslarina haber vermesiyle önü kesilen dolmustan indirilen genç biçaklanarak hayatini kaybetti.

Izmir'de Dolmustaki Kavga Kanli Bitti Açiklamasi 1 Ölü


Olay, saat 00.15 siralarinda Ugur Mumcu Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Karaburun’dan motosiklet tamiri için Karabaglar’a gelen ve motosikletini tamir için biraktiktan sonra dolmusa binen Kadir Tarcan ile dolmus içerisinde yolcu konumunda bulunan F.M., arasinda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi tartisma çikti.

Dolmusun önünü kesip yolcuyu indirdiler

Tartismanin ardindan F.M., telefon ile durumu arkadaslarina bildirdi. Araçla gelerek dolmusun önünü kesen ve Tarcan’i dolmustan indiren sahislar arasinda kavga çikti. Bu esnada Tarcan, kisi veya kisilerce ayagindan biçaklandi. Ihbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Saglik ekipleri sevk edildi.

Yasam mücadelesini kaybetti

Ambulans ile Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirilan yarali durumdaki Tarcan, saat 07.00 siralarinda yasam mücadelesini kaybetti. Tarcan’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan, çevredeki gördü taniklarinin da ifadesine basvuran polis ekipleri, olayla ilgili süpheli F.M.’yi gözaltina aldi. Baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA