Gaziosmanpasa'da Evdeki Atiklariyla Bisiklet Kazandilar

Gaziosmanpasa Belediyesinin, sifir atik seferberligi çerçevesinde hayata geçirdigi “GOP Sifir Atik” mobil uygulamasi, hediyeler kazandirmaya devam ediyor. Uygulama üzerinden belediyeye ambalaj atigi teslim eden 5 vatandasa çekilisle bisiklet hediye edildi.

Gaziosmanpasa'da Evdeki Atiklariyla Bisiklet Kazandilar
Gaziosmanpasa Belediyesi, “GOP Sifir Atik” mobil uygulamasini kullanan vatandaslara yönelik bisiklet ödüllü bir kampanya düzenledi.

Bu çerçevesinde ev ve is yerlerinde biriktirdikleri karisik ambalaj atiklari, GOP Sifir Atik uygulamasi üzerinden belediyeye teslim eden vatandaslar arasinda çekilis gerçeklestirildi.

Çekilis sonucu 5 vatandasa bisiklet hediye edildi. Bisikletler, belediye ekipleri tarafindan kazanan vatandaslarin evlerine teslim edildi.

"Böyle bir ödülle karsilastik çok mutluyuz"

Bisiklet kazanan vatandaslardan Safak Findikli, “Gaziosmanpasa Belediyesinin GOP Sifir Atik uygulamasini duyduk ve programi indirdik. Ambalajlarimizi çöpe atmak yerine daha iyi degerlendirmek için Gaziosmanpasa Belediyesi ekiplerine teslim ettik. Bu proje diger belediyelere de Insallah örnek olur. GOP Sifir Atik uygulamasi bize böyle bir imkan tanidi. Bir çekilis oldu, bisiklet çiktigini ögrendik. Hasan Tahsin Baskanimiz bizzat kendisi aradi ve bizi tebrik etti. Böyle bir ödülle karsilastik ve çok mutluyuz. Kendisine ve tüm görevlilere tesekkür ederiz” dedi.



“Belediyemize ve baskanimiza çok tesekkür ederiz"

Bir diger talihli Sevgi Edis ise, “Evimizdeki atiklar biriktiginde ekipleri kapimiza çagiriyoruz, geliyorlar, teslim ediyoruz. Bizim için de güzel bir uygulama oldu. Çok sasirdim, beklemiyordum böyle bir bisiklet kazanacagimizi. Bizim için de onore edici bir sey oldu. Katkida bulunuyoruz ama insan daha da istekli oluyor. Motive olduk, güzel oldu. Belediyemize ve Belediye Baskanimiza tesekkür ederiz” diye konustu.

Kaynak: İHA