Fethiye'de Gaziler Dernegi'nden Sehitler Için Kar Serbeti Hayri

Fethiye Muharip Gaziler ve Sehit Aileleri Yardimlasma Dernegi tarafindan dernek binasi önünde, sehitler hayrina kar serbeti ikrami yapildi.

Fethiye'de Gaziler Dernegi'nden Sehitler Için Kar Serbeti Hayri
Fethiye Muharip Gaziler ve Sehit Aileleri Yardimlasma Dernegi çalismalarina devam ediyor. Fethiye’de birçok etkinlikte yer alan dernek son olarak sehitler, vefat eden gaziler hayrina kar serbeti ikraminda bulundu. Dernek binasi önünde yapilan etkinlige çok sayida vatandas ve idari birim müdürü katildi.

Yaptiklari etkinlik ile ilgili konusan Dernek Baskani Namik Ünal, “Bugün, Fethiye Muhalif Gaziler ve Sehit Aileleri Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi olarak Çanakkale Savasi’nda, Kurtulus Savasi’nda, Kore Savasi’nda, Kibris Savasi’nda, Güneydogu’da terörle mücadelede, son olarak hain FETÖ darbesinde sehit olan kardeslerimizin ruhuna ve Gazilerin hayrina dernegimiz bir kar serbeti etkinligi yapti. Burada tüm katilanlara tesekkür ediyorum. Sehitlerimizin ruhlari sad olsun. Bunu her sene yapiyoruz. Gelecek senelerde de asure olsun keskek olsun degisik sekillerde yapmaya devam edecegiz. Bugün de kar serbeti yapmak istedik” dedi.

Kaynak: İHA