Dilek Türkan Bursalilari Mest Etti

’Cumhuriyet Sarkilari’ konserinde sahneye çikan Dilek Türkan ve Bursa Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi Bursalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Dilek Türkan Bursalilari Mest Etti
Özhan Market, kentteki kültür sanat faaliyetlerine de destegini sürdürüyor. Dilek Türkan, 61’incisi düzenlenen ’Uluslararasi Bursa Festivali’ çerçevesinde Özhan Market sponsorlugunda sahneye çikti. Türkan ve orkestra, Kültürpak Açik Hava Tiyatrosundaki konserinde ’Cumhuriyet Sarkilari’ni Bursali sanatseverler için seslendirdi.

Konser öncesi farkli yas gruplarindaki müzik severler uzun kuyruklar olustururken, Bursa Büyüksehir Belediyesi Orkestrasi ve solistleri sef Nilüfer Göl esliginde ’Cumhuriyet Sarkilari’ndan olusan birbirinden güzel eserleri dinleyenlerin begenisine sundu. "Kadifeden Kesesi", "Bülbülüm Altin Kafeste" ve "Ah Bir Atas Ver" gibi sarkilari seslendiren Türkan’a, zaman zaman dinleyiciler de eslik etti.

Gecenin sonunda Özhan Marketler Zinciri Yönetim Kurulu ve BKSTV Baskanvekili Elif Özhan, sanatçi Dilek Türkan, Büyüksehir Belediyesi Orkestra Sube Müdürü Muhterem Çevik ve Koro Sefi Nilüfer Göl’e tesekkür plaketi takdim etti.
Kaynak: İHA