Biga Belediyesi Personeline Yüzde 80 Zam Yapti

Biga Belediyesi ve Biga Kent Hizmetleri A.S. ile Hizmet Is Sendikasi arasinda kabul edilen ara zam ek protokolünde imzalar atildi. Ek protokolde yüzde 80 oraninda zam yapildi.

Biga Belediyesi Personeline Yüzde 80 Zam Yapti
Biga Belediyesi ile Hak Is Konfederasyonu’na bagli Hizmet Is Sendikasi arasinda ek protokol imzalandi. Biga Belediyesi Kadrolu Personeli’ne ve Biga Kent Hizmetleri A.S. bünyesinde çalisan tüm personeli kapsayan ek prokolde yüzde 80 oraninda zam yapildi.

Imza törenine Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, Hizmet-Is Sendikasi Çanakkale Sube Baskani Vedat Yilmaz, Sube Baskan Yardimcisi Davut Aydin ve Sendika Bas Temsilcisi Seda Turan Urhan katildi.

Biga Belediye Baskani Bülent Erdogan, "Çalisanlarimizin emegi ve özverisi, Gönüllerin Sehri Biga’miz için kilit rol oynamaktadir. Onlarin hizmetleri, Biga’nin her kösesinde yasayan insanlarin hayatlarini kolaylastiriyor ve daha güzel bir gelecek insa etmemize katki sagliyor. Bu nedenle, onlarin haklarini koruyup desteklemek, bizim en büyük görevlerimizden biridir. Yüzde 80 oranindaki zam karari, çalisanlarimizin hak ettikleri degeri gördügümüzün ve takdir ettigimizin bir göstergesidir. Onlarin gayretleri ve özverileri, Biga Belediyesi’nin basarisinin temel taslarindan biridir. Personelimizin daha iyi yasam standartlarina ulasmasi ve aileleriyle daha mutlu bir yasam sürmesi için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA