Alkollü Turist Motosikleti Ile Kuyumcu Dükkanina Daldi, Ardindan Korkup Kaçti

Aydin’in Kusadasi ilçesinde alkollü oldugu ögrenilen yabanci turist, kullandigi motosiklet ile önce kuyumcu dükkanina daldi, ardindan korkup kaçti. Yasanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Alkollü Turist Motosikleti Ile Kuyumcu Dükkanina Daldi, Ardindan Korkup Kaçti


Olay, saat 21.00 siralarinda Kusadasi ilçesi turistik çarsi bölgesinde meydana geldi. Alkollü oldugu söylenen yabanci turist, trafige kapali alanda kullandigi motosikletin hakimiyetini kaybetti. Kaldirimda bulunan insanlarin arasindan hizla geçen turist kuyumcu dükkanina daldi. Kuyumcu dükkaninin vitrinini kirarak içeri dalan sürücü, olaydan yara almadan kurtulurken, çevredeki vatandaslar saskinligini gizleyemedi. Yasanan kazanin ardindan isyeri sahibi ile tartisan turistin olay yerinden kosarak uzaklastigi ögrenildi. Ihbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri ise süpheli sahsin bulunmasi için çalisma baslatirken, alkollü turist her yerde araniyor. Olay ile ilgili inceleme baslatildi.

Kaza ani anbean güvenlik kameralarina yansirken, görüntülerde kontrolü kaybeden turistin, hizli bir sekilde kuyumcu dükkanina dalmasi yer aliyor.
Kaynak: İHA