Sopayla Saldirip Gasp Ettiler Açiklamasi 5 Kisi Tutuklandi

Kocaeli’de bir grup tarafindan gasp edilmek için alikonulan kisi sopayla darp edildi. Vatandasi gasp eden sahislar polis ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinan sahislardan 5’i tutuklanirken, aramalarda uyusturucu madde ve silah ele geçirildi.

Sopayla Saldirip Gasp Ettiler Açiklamasi 5 Kisi Tutuklandi
Olay, 2 Temmuz Pazar günü Kocaeli’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Safa Y. isimli kisi bir grup tarafindan gasp edilmek üzere alikonuldu. Tehdit edilen Safa Y. sopayla dövüldü ve gasp edildi. Olayin emniyet güçlerine bildirilmesi sonrasi Kocaeli Il Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro ekipleri tarafindan sahislarin yakalanmasi için çalisma baslatildi. Yapilan çalismalar sonucunda S.S., M.E., E.D., E.A., K.Ç., E.S. ve E.K isimli süpheliler yakalanarak gözaltina alindi. Gözaltina alinanlardan S.S., M.E., E.A., K.Ç. ve E.S. çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.D. ve E.K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Uyusturucu ve silah ele geçirildi

Öte yandan, arama çalismalari sirasinda bir miktar metamfetamin, 2 adet ruhsatsiz tabanca, tabancalara ait 4 adet fisek ve 3 adet kesici alet ile birlikte olayda kullanilan sopa ele geçirildi.
Kaynak: İHA