Beylikdüzü'nde E-5 Karayolu'nda Kadin Seyir Halindeki Aracin Önüne Atladi Açiklamasi O Anlar Kamerada

Beylikdüzü’nde yabanci uyruklu kadin, E-5 karayolunda seyir halindeki bir aracin önüne atladi. Çarpmanin etkisiyle bilincini kaybeden kadina çevredeki vatandaslar yardim ederken, kaza ani cep telefonu kamerasina anbean yansidi.

Olay, dün gece saatlerinde Beylikdüzü mevkii E-5 karayolu üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre yabanci uyruklu kadin sabah saatlerinde Adnan Kahveci Mahallesi’nde bir sitenin önünde bilinmeyen bir nedenle panikle aglamaya ve bagirmaya basladi.

Çevredeki vatandaslar kadinin yanina giderek yardim etmeye çalisti. Bir süre sonra olay yerine polis ve ambulans gelerek kadini sakinlestirirken kadin, ambulansa bindirilerek hastaneye kaldirildi. Ayni kadinin gece saatlerinde Beylikdüzü E-5 karayolu üzerinde soyunarak tehlikeli sekilde yürüdügü görüldü.

Yol kenarindaki vatandaslar, süratle geçen araçlarin önüne atilmaya çalisan kadini uyardi. Bir anda yola çikan kadin seyir halindeki bir arabanin önüne atlayarak kazaya sebep oldu. Kadina çarpan otomobil sürücüsü güçlükle dururken vatandaslar yerde kalan kadini kaldirima tasidi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Kadin olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan ambulansla hastaneye kaldirilirken kaza ani cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.
Kaynak: İHA