(ÖZEL) Küçükçekmece'de Testereli Sopali Kavga Kamerada

Küçükçekmece’de iddiaya göre çocuklarin kavgasina büyükler de karisti. Sokak ortasinda testereli, sopali kavga kameralara yansidi.

Olay, 14.30 siralarinda Inönü Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalledeki çocuklar arasinda yasanan kavgaya babalari karisti. Ayni binadaki kapi komsularinin kavgasinda, çevredeki vatandaslarin haber vermesiyle birlikte olay yerine emniyet ve saglik ekipleri geldi. Kavgaya karisan üç kisi de ambulans ile hastaneye kaldirilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme baslatti.

Kavgaya karisan üç kisinin birbirlerine sopalar ve testere ile saldirdigi anlar ise cep telefonu kamerasi tarafindan görüntülendi.

"Kimi boynundan kimi kolundan yaraliydi"

Olayin görgü taniklarindan biri olan Kemal Sönmez, kavgaya karisan sahislarin daha önceleri de çocuklari yüzünden tartisma yasadiklarini dile getirerek, "Benim bildigim kavga çocuklarla ilgili. Çocuklar zaman zaman kavga ediyorlar. Bu sefer aileler giriyor araya. Bugün de sabahleyin yine öyle olmus. Babalari isteymis. Hanimlar telefon açmislar. Ondan sonra babalar gelmis, birbirlerine girmisler. Ben asagiya inerken baktim, kimi boynundan kimi kolundan yaraliydi. Ondan sonra millet araya girdi. Ambulans geldi. Iki üç tane polis ekibi ve olay yeri inceleme geldi. Sahislari ambulansa bindirip pansuman yaptiktan sonra götürdüler" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA