O Mahalleye Içme Ve Yagmursuyu Hatti Kazandirilacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, SASKI marifetiyle yürüttügü çalismalar neticesinde Erenler ilçesinde dev bir altyapi çalismasi daha baslatiyor. 5 bin 300 metre içme suyu ve 2 bin 300 metre yagmursuyu hat imalati yapilacak projenin yer teslimi yapildi.

O Mahalleye Içme Ve Yagmursuyu Hatti Kazandirilacak
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon Idaresi (SASKI), Erenler ilçesinde daha önce basari ile tamamladigi dev altyapi projelerine bir yenisini daha ekleyecek. Dilmen Mahallesi’nde baslayacak çalismalar çerçevesinde bölgeye 5 bin 300 metre içme suyu, 2 bin 300 metre ise yagmursuyu kazandirilacak. Yer teslimi yapilan projede saha çalismalari önümüzdeki günlerde baslayacak.

Kurum tarafindan yapilan açiklamada, “Dev proje olarak nitelendirdigimiz büyük metrajlara sahip projelerimizi Sakarya’nin güçlü altyapi aginin devamliligi için hayata geçiriyoruz. Daha önce Erenler ilçemizde çok önemli altyapi yatirimlari yaptik. Vatandaslarimiza sorun çikartan noktalari en iyi sekilde çözüme kavusturduk. Yeni baslatacagimiz proje ile de Dilmen Mahallesi’nin içme suyu ve yagmursuyu sorunlarina kesin çözüm olacagiz” denildi.
Kaynak: İHA