Korkunç Cinayetin Nedeni Küfürlü Whatsapp Paylasimi

Esenyurt’ta 2 kisinin öldügü, 1 kisinin yaralandigi olayin nedeninin küfürlü Whatsapp paylasimi oldugu ortaya çikti. Olayda hayatini kaybeden Batuhan Bayindir’in ise sadece arkadaslariyla sohbet etmek için orada oldugu ögrenilirken, silahli saldirganlardan biri polis ekipleri tarafindan yakalandi.

Korkunç Cinayetin Nedeni Küfürlü Whatsapp Paylasimi
Geçtigimiz cuma günü Esenyurt Güzelyurt Mahallesi’nde yasanan korkunç cinayetin nedeni belli oldu. Gece saatlerinde Murat Ö., Azat Ö., Tarik Ö., Servet Ö. isimli 4 silahli saldirgan, bir tekel bayini basip Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayindir’i önce darp edip sonra vurarak öldürmüs, Yusuf Erzen’i de agir yaralamisti. Polis ekipleri kayiplara karisan saldirganlari yakalamak için çalisma baslatirken, Murat Ö. yakalanarak gözaltina alindi.

Cinayetin nedeni borç nedeniyle atilan Whatsapp paylasimi

Cinayetin nedeninin iki aile arasindaki borç kavgasi oldugu ögrenildi. Iddiaya göre saldirganlar, alacakli olduklari baba Erzen’den borcun ödenmesini istedi. Paralarini alamayinca konuyu mahkemeye tasiyan zanlilar, icra takibi baslatti. Bu durum karsisinda öfkelenen baba Erzen, Whatsapp’dan küfürlü bir durum paylasti. Baba Erzen’i bulmak için tekel bayiine gelen silahli saldirganlar, Yusuf Erzen, Yunus Emre Erzen ve Batuhan Bayindir’i gördü. Erzen kardeslerden babalarini çagirmalarini isteyen saldirganlar, daha sonra çikan arbedede ortaligi savas alanina çevirdi. Geçtigimiz aylarda ise Erzen ailesinin büyük oglunun saldirganlardan birini silahla yaraladigi ve su anda cezaevinde oldugu ögrenildi.

Yasanan olay sonrasinda genis çapli çalisma baslatan polis ekipleri, silahli saldirganlardan Murat Ö.‘yü yakalayarak gözaltina aldi. Emniyette islemleri tamamlanan zanli, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA