Baskan Palancioglu'ndan Büyük Bürüngüz'e Müjde Üstüne Müjde

Mahalle Bulusmalari çerçevesinde Büyük Bürüngüz Mahallesi’nde vatandaslarla bir araya gelen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, Büyük Bürüngüz’e yeni müjdeler verdi.

Baskan Palancioglu'ndan Büyük Bürüngüz'e Müjde Üstüne Müjde
Büyük Bürüngüz Mahallesine dogalgaz gelecegini, nitelikli bir sosyal tesis yapacaklarini ve mahalledeki sulama suyu sorununu çözeceklerini vurgulayan Baskan Palancioglu; “Melikgazi’mizin her mahallesinde, tüm hemsehrilerimizin ihtiyaçlari için çalismalara devam edecegiz. Büyük Bürüngüz Mahallemiz için yogun bir çalisma yaparak Dogalgaz ile ilgili çalismalari Kayserigaz tamamladi. Çalismalar bu hafta itibariyle basladi.

Burasinin en büyük problemlerinden bir tanesi içme suyuyla ilgili asbestli borulardi. Kayserigaz’a tesekkür ederiz. Es zamanli olarak alt yapi çalismalari devam edecek. Yaz sonunda bu çalismalar bittikten sonra bizde asfalt ve parke çalismalarini tamamlayacagiz. Alt yapi ve üst yapi ile birlikte mahallemiz daha nitelikli bir hale gelecek. Tüm kurumlarimiz, yetkililerimiz ve çalisma arkadaslarimizla birlikte yogun bir mesai harcayarak insallah Büyük Bürüngüz’ü dogalgazla bulusturacagiz. Hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA