Ankara'da Park Halindeki Araca Çarpan Sürücü Olay Yerinden Kaçti

Ankara’nin Yenimahalle ilçesinde alkollü oldugu iddia edilen bir kisi park halindeki otomobile çarpti. Kazadan sonra otomobilini yolun ortasinda birakip gitti.

Ankara'da Park Halindeki Araca Çarpan Sürücü Olay Yerinden Kaçti


Edinilen bilgilere göre olay saat 23:30 siralarinda Yenimahalle ilçesi Askin sokakta meydana geldi. Ismi ögrenilemeyen ve alkollü oldugu iddia edilen 06 LKL 17 plakali Mazda markali otomobilin sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek park halinde bulunan 42 SS 145 plakali Opel marka otomobile çarpti. Kazadan sonra Mazda markali otomobilin sürücü aracini yolun ortasinda birakarak olay yerinden uzaklasti. Sürücünün olay yerinden uzakta baska kisilere para teklif ederek kazayi üstlenmesini istedigi iddia edildi.

“5 bin liraya anlasmaya çalismislar”

Kaza sonrasinda yasayanlari anlatan bir mahalle sakini ise olanlari su sekilde aktardi: “Aksam saatlerinde bu kirmizi araç park halindeki araca vurdu. Araç sürücüsü araçtan çikarak önce biraz parkta oturdu. Sanki kazayi kendisi yapmamis, haberi yokmus gibi davranmaya çalisti. Araç sürücüsü araçtan uzaklasarak asagi caddeye dogru yürümeye basladi.

Yaklasik 100 metre uzaklikta baska bir adamla pazarlik yapmaya basladi.

Bunu çevredeki insanlar duymuslar. 5 bin liraya anlasmaya çalismislar. 5 bin lira verirsen kimseye söylemem. Kazayi ben yaptim derim. 5 bin lira vermezsen her seyi söylerim gibi bir diyalog aralarinda olusmus. Biz kazanin oldugu yerde bekliyorduk ama bize söylenen bunlar. Ben asagi dogru yürüdüm ve araç sahibine dedim ki beyefendi araciniz kaza yapti araciniz basinda durun dedim. Sonra ikisi birden bana dönerek sertçe tamam biz gelecegiz zaten baska bir sey konusuyor dediler.”
Kaynak: İHA