Yesilhisar'a Yari Olimpik Kapali Yüzme Havuzu Müjdesi

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Büyüksehir Belediyesi ile kent merkezi beraberinde ilçelerde de yatirim ve hizmetlerini sürdürdüklerini belirterek, “Büyüksehir Belediyemiz tarafindan Yesilhisar’da ihtiyaç duyulan ve hizmete açilan yari olimpik kapali yüzme havuzumuz hayirli olsun” dedi.

Yesilhisar'a Yari Olimpik Kapali Yüzme Havuzu Müjdesi
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki büyüksehir, Yesilhisar’daki yüzme havuzu ihtiyacini gidererek havuzu hizmete açti. Yesilhisarli vatandaslar tarafindan ihtiyaç duyulan ve talep edilen yüzme havuzunun tamamlanarak hizmete açildigini ifade eden Baskan Büyükkiliç, havuzun vatandaslari serinletecegini ve onlara yüzme ögretecegini dile getirerek “Gençlik ve Kadin Merkezi’mizin hemen yani basinda kapali yüzme havuzumuzu hizmete açarak Yesilhisarli hemsehrilerimizin beklentisine cevap verecek bir çalismaya imza attik” dedi.

Yüzme havuzun ilçeye hayirli olmasini dileyen Büyükkiliç, “Yesilhisar ilçemizde yari olimpik kapali yüzme havuzumuz vatandaslarimiza hizmet vermeye basladi.

Hayirli ugurlu olsun. Havuzumuz, uzaktan scada kontrol sistemi sayesinde tüm mekanik ve elektronik sistemleri otomasyona bagli güvenli ve konforlu bir sekilde hizmet verecektir” ifadelerinde bulundu.

Büyükkiliç, tam donanimli güvenli ve konforlu yüzme havuzunun, 365 gün hizmet verecegini belirterek, “Tam donanimli güvenli ve konforlu yüzme havuzumuz, halk sagligina uygun bir sekilde yilin 365 günü Yesilhisarli vatandaslarimiza hizmet etmek için açilmis bulunmaktadir. Tekrardan hayirli olsun” dedi.

Kapali ve yari olimpik olan Büyüksehir Belediyesi Yüzme Havuzu, uzunlugu 25 metre, genisligi 12.5 metre seklinde olup toplam 312,5 metrekare bir alanda hizmet verecek.
Kaynak: İHA