Silahli Saldirida Agir Yaralanan Genç, Hastanede Öldü

Izmir’in Konak ilçesinde motosikleti ile seyir halinde olan ve kimligi belirsiz kisi veya kisilerce silahli saldiriya ugrayan 20 yasindaki genç, kaldirildigi hastanede yasama tutunamadi.

Silahli Saldirida Agir Yaralanan Genç, Hastanede Öldü
Olay, dün aksam saat 22.00 siralarinda Konak ilçesi Bozkurt Mahallesi 844 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, Suriye uyruklu El Muhammed (20), motosikleti ile seyir halindeyken yanina yanasan araba içerisindeki kimligi belirsiz kisi veya kisilerce silahli saldiriya ugradi. Muhammed, bacagina ve sirtina isabet eden mermilerle motosikletin üstünden düserek basini yere çarpti. Kisi veya kisiler ise araç ile olay yerinden kaçti. Durumun 112 Acil Çagri Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri yaptigi kontrollerde durumunun agir oldugu tespit edilen yarali, ambulans ile Izmir Saglik Bilimleri Üniversitesi Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesine kaldirildi.

Yasam mücadelesini kaybetti

Hastanede tedavi altina alinan Suriye uyruklu El Muhammed, yapilan tüm müdahalelere ragmen gece saatlerinde hayata tutunamadi. Muhammed’in cansiz bedeni savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Öte yandan, olay yerinden kaçan süpheli veya süphelilerin El Muhammed’in husumetlileri oldugu öne sürülürken, ekipler kisi veya kisileri yakalamak için genis çapli çalisma baslatti.
Kaynak: İHA