Seyhan Zabitasindan Tabela, Ruhsat Ve Kaldirim Isgali Denetimi

Adana Seyhan Belediyesi Zabita Müdürlügü’ne bagli ekipler, Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Göç Idaresi ekipleriyle birlikte Mirzaçelebi Mahallesinde tabela, ruhsat ve kaldirim isgali denetimi gerçeklestirdi.Yabanci tabelalar söküldü, kaçak isyerleri mühürlendi

Seyhan Zabitasindan Tabela, Ruhsat Ve Kaldirim Isgali Denetimi
Arapça tabelalar olmak basta olmak üzere kaldirim isgali ve kaçak isyeri sikayetlerinin geldigi Mirzaçelebi’de gerçeklestiren denetimlerde Türkçe disindaki dillerin kullanildigi tabelalar söküldü, açma ruhsati olmayan isyerleri mühürlenip kapatildi. Bu isletmeler hakkinda tutanak tutulup cezai islem uygulandi. Isyerleri ve seyyar saticilar tarafindan isgal edilen kaldirimlar da yeniden yayalarin kullanima açildi.

Seyhan Belediyesi ve Adana Büyüksehir Belediyesi zabita ekiplerinin Seyhan Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Seyhan Ilçe Tarim Müdürlügü ekipleriyle birlikte gerçeklestirdigi denetimlerde ise Seyhan Devlet Hastanesi, Kiyiboyu Caddesi, Metro Istasyonlari çevresinde ve Tellidere’de sokaklarda izinsiz faaliyet gösteren seyyar döner tezgahlari toplandi.
Kaynak: İHA