Luxury Square Ve Old Bazaar Magazasi Dalaman Havalimani'nda Açildi

TAV Havalimanlari’nin istirakçi sirketi ATÜ, yerli ve yabanci misafirlere farkli alanlarda alisveris hizmeti sunacak olan Luxury Square ve Old Bazaar magazalarinin açilisini Dalaman Havalimani’nda gerçeklestirdi.

Luxury Square Ve Old Bazaar Magazasi Dalaman Havalimani'nda Açildi


ATÜ Duty Free‘nin dünyanin seçkin markalarinin tek noktada toplandigi mutli-brand konseptli Luxury Square magazasi, farkli bölgelerdeki üreticilerden gelen yerel ürünlerin bulundugu Old Bazaar magazasi Dalaman Havalimani’nda açildi. Havalimaninda ayrica lüks markalarin günes gözlügü koleksiyonlarinin yer aldigi Luxury Eyewear pop-up magazasi da yer aliyor. Dalaman Havalimani Dis Hatlar Terminali’nde, gidis katinda açilan 236 metrekarelik Luxury Square, 71 metrekarelik Old Bazaar ve yine ayni alanda bulunan Luxury Eyewear magazalari yerli ve yabanci misafirlere alisveris imkani sunacak. ATÜ Duty Free’nin magazalarinin açilisinda konusan Dalaman Havalimani Hudut Mülki Idare Amiri Hayrettin Balcioglu, uluslararasi standartlarda markalarin yer aldigi magazalarin açilisini gerçeklestirmekten mutlu oldugunu belirtti.



Dalaman Havalimani Hudut Mülki Idare Amiri Hayrettin Balcioglu, "Havacilik sektörümüz her geçen gün geliserek büyümeye devam ediyor. Devlet Hava Meydanlari Isletmemizin bilgi birikimi, özel sektör kuruluslarinin enerjisi ve elbette havalimanlarinda görev yapan basta emniyet ve gümrük teskilatimizin çalismalarinin sivil havaciligimizin bugünlere gelmesinde katkisi büyük. Alaninda uluslararasi deneyime sahip sirketlerin is birliginden dogacak güç birligi, havacilik sektörümüzün daha iyi yerlere gelmesine katki saglayacaktir.’’ ifadelerini kullandi.

ATÜ Duty Free CEO’su Ersan Arcan ise “ATÜ Duty Free olarak, 23 yilda küresel ölçekte operasyonlarimizla edindigimiz bilgi birikimi ve deneyimimizi Dalaman Havalimani’na eklemekten mutluyuz. Bu konsept markalarimiz ile farkli tercihlere yönelik genis bir ürün çesitliligi getirerek tüm misafirlerimize ayricalikli alisveris deneyimi sunmayi hedefliyoruz. Dalaman Havalimani’na bu anlamda deger katmaktan gurur duyuyoruz.’’ diye konustu.

Kaynak: İHA