Elazig Belediyesi 'Göz Aydini' Projesiyle, Ailelerin Mutluluklarina Ortak Oluyor

Elazig Belediyesi Kadin Meclisi bünyesindeki uzman ekipler, yenidogan bebeklerin aileleri için, ’Göz Aydini’ Projesi çerçevesinde danismanlik hizmeti veriyor.

Elazig Belediyesi 'Göz Aydini' Projesiyle, Ailelerin Mutluluklarina Ortak Oluyor
Sosyal belediyecilik anlayisiyla hizmetlerini sürdüren Elazig Belediyesi, ’Göz Aydini’ Projesini hayata geçirdi. Proje ile Kadin Meclisi bünyesinde olusturulan uzman ekipler tarafindan, yenidogan bebeklerin aileleri için danismanlik hizmeti verilmeye baslandi. Dünyaya yeni gelen bebeklerin saglikli büyümesi ve bu konuda aileleri bilinçlendirmek amaciyla hayata geçirilen proje ile yeni çocuk sahibi olmus ailelerin evleri ziyaret edilerek, ilk bebek paketlerinin yani sira çesitli hediyeler takdim ediliyor. Suana kadar 50 aileyi ziyaret ederek Anne-Bebek Danismanligi hizmeti veren ekipler, çalismalarini sürdürüyor.

Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari, “Aziz sehrimiz Elazig’imizda, gönül belediyeciligi kapsaminda çalismalarimiz yogun bir sekilde devam ediyor. Kiymetli hemsehrilerimizin acilarinda, hüzünlerinde, mutluluklarinda yanlarinda olmaya devam ediyoruz. Göz Aydini Projemizle, dünyanin en degerli hazinesi olan evlada sahip anne-babalarin sevinçlerine ortak oluyoruz. Alaninda uzman ekiplerimiz, yenidogan bebeklerimizin aileleriyle bulusarak çesitli hediyeler takdim ediyor ve Anne-Bebek Danismanligi hizmeti sunuyor. Daha sonra da ailelerimizle iletisimi kesmiyor ve çok faydali olan bu hizmetimizi ekiplerimiz sürekli hale getiriyor. Çocuklarimizin; bizim gelecegimiz, yarinlarimiz umudumuz oldugu bilinciyle hareket etmeye devam ediyoruz. Evlat duygusu, esi benzeri olmayan bir histir. Bu muhtesem duyguyu yasayan kiymetli çiftlerimizin, ailelerimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Dünyaya gelen yenidogan bebeklerimizin vatanimiza, milletimize ve ailelerine hayirli bir evlat olmasini temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA