Depremzedelerden 'Yerinde Dönüsüm' Projesine Tesekkür

Depremzede vatandaslar, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan deprem bölgesinin hizla ayaga kaldirilmasi için baslatilan ‘Yerinde Dönüsüm’ projesi için tesekkürlerini iletti.

Depremzedelerden 'Yerinde Dönüsüm' Projesine Tesekkür
Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’nin ALO 181 Çagri Merkezi’ni arayan depremzedeler, ‘Yerinde Dönüsüm’ projesiyle ev ve is yerlerine yeniden kavusma firsati bulduklari için sevinçlerini dile getirdi. Vatandaslar, ALO 181 çalisanlari araciligiyla bu imkani saglayan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Mehmet Özhaseki’ye tesekkürlerini iletti. Kisa zamanda evlerine kavusma hayallerini gerçeklestirecek olan ‘Yerinde Dönüsüm’ projesiyle tüm umutlarin yeserdigini belirten depremzedeler, ALO 181 görevlileriyle yaptiklari görüsmelerde sunlari kaydetti:

“- Yerinde Dönüsüm projesi, ev sahibi olmami kolaylastiracak bir uygulama. Sayin Cumhurbaskanimiz ve Sayin Bakanimiz Mehmet Özhaseki’den Allah razi olsun. Bakanimiza, canla basla gece gündüz hizmet eden yetkililere çok tesekkür ediyoruz. Bir an eksikliklerini hissetmedik. Tekrar yeni evimize kavusacagimizdan hiçbir

süphemiz yok.

- Esnaf olarak bu proje ile umutlarim yeserdi. Felaketten sonra devletin yardimlarini gördüm, her gece namaza kalkip devletimize dua ediyorum. Devletimize ne kadar minnettar olsak azdir. Hem tam güvenli dairelerde oturacagiz hem de yeni binalarda yasayacagiz. Bu proje olmasaydi memleketime geri dönmeyecektim. Sayin bakanimizdan Allah razi olsun.”
Kaynak: İHA