Usak'ta 2. Gurbetçi Festivali Basliyor

Bu yil ikincisinin düzenlenecegi Gurbetçi Festivali için geri sayim basladi. Birbirinden güzel etkinlikler ve konserler 4-5-6 Agustos tarihleri arasinda Yesil Karaagaç Dogal Yasam Merkezi’nde Usaklilarla bulusacak.

Usak'ta 2. Gurbetçi Festivali Basliyor
Geçtigimiz yil Usak Belediyesi tarafindan ilki düzenlenen, eglenceli etkinlikleri ve unutulmaz konserleri ile halkin büyük begenisini toplayan “Gurbetçi Festivali” bu yil ikinci defa düzenleniyor.

Üç gün sürecek olan festival 4 Agustos Cuma günü baslayacak. flyboard, paramotor, motocross, halk oyunlari, mehter takimi, kick boks, dj ve lazer gösterileri gibi pek çok eglenceli etkinlik festivalde yer alacak. Bunun yani sira festival boyunca halkimizin katilabilecegi sandal turlari, poligon, okçuluk, çömlek atölyesi, sirk gösterileri, sisme oyun parkurlari, hediyeli çekilisler gibi etkinlikler ile beraber pamuk seker, limonata ve popcorn gibi ikramliklar yer alacak.

Halkin eglenirken ayni zamanda alisveris yapabilecegi, takidan giyime, yemek yeme noktalarindan diger tüm ihtiyaçlara kadar ürünlerin yer alacagi esnaf stantlari, festival alaninda vatandaslarin hizmetine sunulacak.

Gurbetçi Festivali’nde, gün boyunca yer alan farkli etkinliklerin düzenlenmesinden sonra eglence konserlerle hiz kesmeden devam edecek. 4 Agustos Cuma günü Ufuk Çakir ile baslayacak olan konserler, 5 Agustos Cumartesi günü Hüseyin Kagit ile devam ederken, 6 Agustos Pazar günü Ekin Uzunlar konseri ile son bulacak.

Usak Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimlar ile tüm vatandaslari

4-5-6 Agustos tarihlerinde Yesil Karaagaç Dogal Yasam Merkezi’nde yapilacak olan ve birbirinden eglenceli etkinliklerin ve konserlerin yer aldigi 2. Gurbetçi Festivali’ne davet etti.
Kaynak: İHA