Üniversite Son Sinif Ögrencileri Amerika'da Okuyabilecek
Istanbul Beykent Üniversitesi ile Wilmington Kuzey Carolina Üniversitesi (UNCW) arasinda dostlugun tesviki ve yüksekögretimin uluslararasilasmasi adina is birligi protokolüne imza atildi.

Öncelikle Isletme, Finans ve Bankacilik, Iktisat Bölümleri ile baslayacak olan protokole göre, iki kurum arasinda ögretim üyesi degisimi, ögrenci degisimi, ortak arastirmalar, ortak kültürel programlar ve konferanslar da yapilabilecek. Uzaktan tezsiz yüksek lisans programlari ile UNCW’den mezun olma sansi dogacak.
“Hem egitim hem çalisma”
Yapilan protokolle ilgili konusan Rektör Prof. Dr. Volkan Öngel, “Üniversitemizin uluslararasilasmasi ve ögrencilerimiz adina güzel bir protokole imza attik. Egitim, kültür ve arastirma konularinda yaptigimiz bu is birligi ile ögrencilerimiz hem Amerika’da egitim alma hem de çalisma firsatina erisecek. Sürekli Egitim Merkezi bünyesinde birlikte baslayacagimiz Syber Security, Services Marketin ve Customer Satisfaction gibi sertifika programlarimiz olacak.
