(Özel) Agaç Adam Oldu, Orman Yanginlarina Dikkat Çekti

Bursa’da toplumsal meselelere dikkat çekmek için kiliktan kiliga giren tiyatrocu Bahtiyar Keskin, bu sefer agaç adam olup orman yanginlarina vurgu yapti. Vatandaslari uyaran Bahtiyar Keskin, Valilik kararina uyularak mangal yakilmamasini istedi.

(Özel) Agaç Adam Oldu, Orman Yanginlarina Dikkat Çekti
Son dönemlerde artan orman yanginlarina dikkat çekmek isteyen tiyatrocu Bahtiyar Keskin; eline bir çam agaci aldi ve agacin söylemek istediklerini insanlara aktardi. Daha önce geyik, ari, ayi, kartal kostümleri giyerek insanlari suurlandiran tiyatro sanatçisi Bahtiyar Keskin ormanlarda dikkatsiz davranan vatandaslari hedef aldi.

Keskin, parkta piknikçilerin arasina girip, orman yanginlarinin çikmasina sebep olacak durumlari, nelere dikkat etmeleri gerektigini dile getirdi.

Tiyatrocu Bahtiyar Keskin, ”Son günlerde dünyada yasanan sicaklarin en yüksek seviyede oldugunu görüyoruz. Bu yüzden ormanlarda piknik yapan vatandaslara mesaj vermeye geldik. Cam siselerin parlayip, sönmemis sigara izmaritlerinin yere atilmasinin yanginlara sebep oldugunu anlattik. Buradaki gençler bu gibi durumlara çok hassas davrandi. Piknik yapan, oyun oynayan gençler ile konustuk. Hepsinin düsünceleri benimkilerle ayniydi. Vatanimiza, milletimize, topragimiza ve ormanlarimiza sahip çikalim” dedi.

Kaynak: İHA