Oglunu Bogularak Kaybeden Aile O Eve Saldirdi

Koceeli’de bogularak hayatini kaybeden çocugun ailesi tas, sopa ve av tüfegiyle, ogullariyla birlikte denize giren baska bir çocugun kaldigi eve saldirdi. Polis çevrede genis güvenlik önlemleri alirken olaylarda bir kisi yaraladi.

Oglunu Bogularak Kaybeden Aile O Eve Saldirdi
Olay, 14 Temmuz günü Darica Millet Bahçesi Plaji’nda meydana geldi. 3 çocuk saat 14.00 siralarinda serinlemek için denize girdi. Saat 19.30 siralarinda bir çocuktan haber alinamamasi üzerine ekipler harekete geçti. Ekiplerin yapmis oldugu çalismanin ardindan denize girdikten 8 saat sonra 13 yasindaki Özgür Mert Demirkiran’in cansiz bedeni bulundu. Demirkiran’in cansiz bedeni karaya çikarilirken yakinlarinin feryatlari yürekleri burktu. Denize girerek Demirkiran’in naasina sarilmak isteyen yakinlari zor teselli edildi.

Hayatini haybeden Özgür Mert Demirkiran’in ailesi, ogullariyla birlikte denize giren 2 çocuktan birinin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi’nde ikamet ettigi eve saldirdi. Tas, sopa ve av tüfegi kullanilan kavgada korku dolu anlar yasandi. Evde kimsenin olmadigi ögrenildi. Olaylar esnasinda bir kiraathanenin camlari kirilirken, C.S. isimli sahis ise basindan hafif yaralandi. Durum, 112 Acil Çagri Merkezine ihbar verildi.

Ihbar üzerine adrese çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Saglik ekipleri yaraliyi hastaneye kaldirdi. Polis ekipleri bölgede genis güvenlik önlemleri aldi.

Öte yandan evine saldirilan ailenin babasinin, Özgür Mert Demirkiran’in bogulduktan sonra kiyida kalan esyalarini yaktigi, ardindan çocugunu alarak sehir disina çikmaya çalistigi iddia edildi.

Olayla, ilgili inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA