Kalbine Yenik Düsen Ladik Belediye Baskani Özel Son Yolculuguna Ugurlandi

Bir süredir gögüs kanseri tedavisi gördügü hastanede kalp krizi geçirerek hayatini kaybeden Samsun’un Ladik Belediye Baskani Nurhan Yapici Özel, son yolculuguna ugurlandi.

Kalbine Yenik Düsen Ladik Belediye Baskani Özel Son Yolculuguna Ugurlandi
Gögüs kanseri ile mücadele eden 55 yasindaki Ladik Belediye Baskani Nurhan Yapici Özel, dün tedavi gördügü Ankara Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde kalp krizi geçirerek hayatini kaybetti. Hayatini kaybeden evli ve iki çocuk annesi Özel’in cenazesi, Ladik’teki evinin önünde helallik alindiktan sonra Ladik Merkez

Avci Sultan Mehmet Camii’nde ikindi namazini müteakiben kilinan cenaze namazindan sonra aile kabristanligina defnedildi. Cenaze töreninde esi Dr. Gürkan Özel ve kizlari Dilruba Ilayda ile Dilsude Ilayhan gözyaslarini tutamadi.

Cenazeye Samsun Valisi Zülkif Dagli, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani ve AK Parti Samsun Milletvekili Dr. Mehmet Mus, AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yilmaz, AK Parti Samsun Milletvekilleri Orhan Kircali ile Ersan Aksu, CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir, siyasi parti temsilcileri, belediye baskanlari ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA