Sanliurfa'da Havuzlar Serinleme Alanlari Oldu
Sanliurfa’nin Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus’un ilçeye kazandirdigi kalici yatirimlardan biri olan yari olimpik yüzme havuzu, yaz tatilinde kavurucu sicaklardan kaçan çocuklar için konforlu bir serinleme yeri oldu. Günün belirli saatlerinde verilen yüzme kurslarina katilan çocuklar, kurs saati disinda da havuzdan çikmak istemiyor.

Gençlige, egitime ve spora büyük önem vererek, bütçesinin yarisindan fazlasini bu alandaki yatirimlara ayiran Eyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi’nde çok sayida spor alani olusturmustu. Baskan Mehmet Kus döneminde otuzdan fazla hali sahanin kazandirildigi ilçede, ücretsiz dershane niteliginde iki sinav hazirlik merkezi de hizmete sunulmustu.
Bu alandaki yatirimlarina devam eden Eyyübiye Belediyesi, halen Yenice mevkiinde profesyonel nitelikte çim futbol sahasini da içeren bir spor kompleksi, Batikent TOKI mahallesinde içerisinde spor alanlari ve kitap otaginin yer aldigi bir kompleks ile dört ayri mahallede kitap otagi yapimina devam ediyor.
