MHP Mersin Il Baskanligina Serdar Soydan Atandi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İçel Il Baskanligi görevine Zeynel Ugur Gölgeli’nin istifasinin ardindan Serdar Soydan atandi.

MHP Mersin Il Baskanligina Serdar Soydan Atandi
14 Mayis seçimlerinde İçel’den 2. sirada milletvekili adayi olan ancak partisinin bir milletvekili çikarmasi üzerine Meclise giremeyen Soydan, İçel Il Baskanligi görevine bugün basladi.

Soydan, sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada, "Degerli gönüldaslarim, Milliyetçi Hareket Partisi İçel Il Baskani görevi ile sahsimi onurlandiran bilge liderim Devlet Bahçeli beyefendiye sükranlarimi arz ediyorum. Bugüne kadar sanla serefle beraber omuz omuza davamiza hizmet ettigimiz geçmis dönem MHP Il Baskanimiz Zeynel Ugur Gölgeli’ye ve il yönetimine emekleri için tesekkür ediyorum. Yeni olusturacak oldugumuz il yönetimimizle gece uyumadan, gündüz yorulmadan bayragi hep ileri tasiyip, basbugumuz Alparslan Türkes’in yolunda, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin izinde üstün gayretlerimizle çalisacagiz" dedi.

2017 yilindan bu yana MHP İçel Il Baskanligi görevini yürüten Zeynel Ugur Gölgeli, dün görevinden istifa ettigini açiklamisti.
Kaynak: İHA