Keçiören'de Kres Kayitlari Minik Ögrencilerin Kurasiyla Ile Belirlendi

Ankara’nin Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gül Kres Adasi ve Gülücük Kres’e yapilacak kayitlarda hakkaniyeti saglamak için yeni dönemde egitim alacak minik ögrenciler noter huzurunda çekilen kura ile belirlendi.

Keçiören'de Kres Kayitlari Minik Ögrencilerin Kurasiyla Ile Belirlendi
Keçiören’deki Necip Fazil Kisakürek Tiyatro Salonu’nda gerçeklestirilen kura çekimleri sirasinda aileler büyük heyecan yasadi. Çocuklarinin ismi kurada çikan anne ve babalar mutluluklarini birbirleriyle paylasirken, kimileri de duygularini gizleyemeyerek mutluluklarini alkislarla gösterdi. Kuraya katilan aileler, kayitlarin bu yöntemle gerçeklestirilmesinden duyduklari memnuniyeti de dile getirdi.

“Egitim sürecinde çocuklarimizin basarilarini takip etmeye devam edecegiz”

Kura neticesinde belediyenin kreslerinde egitim görmeye hak kazanan çocuklari ve ailelerini tebrik eden Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Tertemiz piril piril bir dünyadir çocuklarimiz. Onlari iyi yetistirirsek, donanimli hale getirirsek ve degerlerine bagli olarak yarinlara tasirsak gelecegimiz daha parlak olur. Çocuklarimiz gelecegimize yatirimdir. Gül Kres Adasi ve Gülücük Kres’te egitim görecek çiçek ve meleklerimizi noter huzurunda hakkaniyetli bir kura ile belirledik. Egitim sürecinde çocuklarimizin basarilarini takip etmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA